Kompleksi i banesave dhe i lokaleve afariste Relax 5

Ballë për ballë me diellin...

Me leje ndërtimi !


I ndërtuar në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës, shumë afër qendrës, por larg pluhurit dhe zhurmës së tij, me pamjen e vet do të na përkujtojë komplekset që shpesh jemi mësuar t’i shohim në botë, me të gjitha avantazhet e jetës bashkëkohore.

Me titujt: Tipi A, B, C, D, E, F, G, dhe H janë shënuar organizimet e brendshme të banesave. Për më shumë detaje klikoni në njërën prej tyre.